USB-drives voor radiologie

De Rimage RX400 is een betaalbare oplossing voor het produceren van USB-drives voor patiëntonderzoeken inclusief rapporten/protocollen zoals patiënt-cd’s/dvd’s en een DICOM-viewer. De RX400 integreert naadloos in uw DICOM-omgeving met Perennity DICOM-software. De RX400 integreert naadloos in uw DICOM-omgeving met Perennity DICOM-software. Het compacte ontwerp maakt de zeer snelle productie (< 30 seconden voor 500MB) bij het onthaal van de dienst. De geïntegreerde printer maakt het mogelijk om ze te identificeren zonder risico op fouten. Het 10″ beeldscherm maakt het zeer gebruiksvriendelijk. Begin met het invoeren van vier USB-sleutels en verzend je beelden. Wanneer een sleutel definitief is, verwijdert u deze en wordt een label afgedrukt om deze te identificeren.

De sleutels kunnen worden beveiligd (WORM – Write Once Read Many) om te voorkomen dat patiënten zelf afbeeldingen of rapporten toevoegen. Alleen met de RX-400 kunt u onderzoeken toevoegen.

De sleutels kunnen ook worden versleuteld. Bij verlies kunnen persoonsgegevens alleen door patiënten en hun artsen worden geraadpleegd. De RX-400 is een zeer veilig alternatief voor web portals om in tegenstelling tot die web portals voor onbepaalde tijd toegang te krijgen tot je studie.

Download de brochure (Engels)