IT for Healthcare

Distributie, archivering en consultatie van medische beelden voor patiënt en dokter. Van geautomatiseerde oplossingen voor mediaproductie tot een gebruiksvriendelijk webportaal.

Kies uw product

Perennity AccessBox

Perennity AccessBox is een multifunctionele oplossing voor het opslaan, archiveren, transfereren en publiceren van DICOM-onderzoeken.

Dicomizers

Onze dicomizer-oplossingen staan in voor een getrouwe conversie van niet-DICOM-bestanden (beeld, video, tekst,…) naar DICOM, inclusief herkenning van metadata.

iMAGE Portal

iMAGE Portal is een “diagnostic grade” voor medische beelden (DICOM-bestanden) dat zowel met PC als Mac werkt. Beelden kunnen gedeeld en gepubliceerd woorden via e-mail.

Perennity DICOM

Perennity DICOM laat u toe om op een volledig geautomatiseerde manier CD/DVD/Blu-ray discs van patiënten te produceren, inclusief diagnostische verslagen.

IQ-View (Pro)

Een gebruiksvriendelijk radiologie werkstation ontworpen door en voor radiologen. IQ-View is veel meer dan alleen een DICOM-viewer, met onder meer uitgebreide import- en exportfunctionaliteit, mogelijkheid tot personalisatie van de interface, rapportering en verschillende opties (waaronder 3D-nabewerking, orthopedische module, spraakherkenning, capture module voor video,…).

IQ-View Vet (Pro)

Het radiologie werkstation bij uitstek voor dierenartsen. De VET-versie biedt enkele typisch veterinaire tools (bijvoorbeeld Norberg hoek) en specifieke terminologie en metadata voor diergeneeskundig gebruik.

Healing environment

Vergeet de steriel witte klinische omgeving, verander wacht- en onderzoeksruimtes voor patiënten in een ontspannende omgeving.

Producten bekijken

Patient wellbeing

Kies een activiteit voor het bezighouden en afleiden van kinderen en volwassenen.

Producten bekijken

IT for healthcare

Ondekt onze IT-oplossingen voor radiologie diensten; uitdelen van medische beelden en rapporten via CD, DVD en internet.

Producten bekijken

CD/DVD & USB robots

Automatiseer uw CD-, DVD-, Blu-ray- & USB-output en afdruk dankzij onze robotische productiesystemen.

Producten bekijken

Support technique de qualité

Service & Support

  • Installatie
  • Hotline (van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00)
  • Onderhoudscontracten (interventietijd: 8:00), inclusief preventief onderhoud
  • Opleidingen & coaching