Interactive multimedia

Vertigo Systems is gespecialiseerd in het creëren van digitale illusies met behulp van de nieuwste 3D virtual reality-technologie. Vertigo biedt klanten exclusieve virtual reality-producties voor zorg, beurzen, musea, recreatie, evenementen en vaste installaties.

Kies uw product

Vertigo “Living Aquarium”

Een interactief Aquarium voor vloer, muur of tafel

In dit interactieve virtuele aquarium reageren vissen, andere zeedieren en rimpelt het water op de bewegingen van je voeten of handen.

Vertigo Paint2Life

Breng je creaties tot leven!

Welkom in de wondere wereld van “paint2life” waar je eigen tekeningen tot leven komen en de grenzen tussen de werkelijkheid en de virtuele wereld vervagen.

Vertigo Interactivator

Het interactieve hoogtepunt van uw promotietour

De InterActivator® is een mobiel projectiesysteem dat een “levende vloer” creëert, via magische en interactieve vloerprojectie.

Vertigo Living Floor

De interactieve projectieoplossing voor  vloeren

Een alles-in-één projectiebox die de complexiteit van uw professionele multimedia-installaties aanzienlijk vermindert.

Vertigo Pepino

De interactieve lamp

Pepino is een magische en interactieve lamp, een nieuw verlichtingsconcept. De inhoud en objecten die door de lamp op een tafel worden geprojecteerd, reageren op alle handbewegingen van mensen aan tafel.

Vertigo “Charlie’s interactieve speeltuin”

Veel plezier!

Charlie’s persoonlijke aanbeveling: plezier, activiteit, verkenning zijn nu verenigd in één pakket. Een uitstekende informele speelpost en interactief recreatiegebied voor wachtruimtes en kinderhoeken in winkels, banken en winkelcentra

FOSS Signage Panels & Videos

Verander uw muren in een levendig geheel. Vanaf nu kijken uw klanten nooit meer naar een wit geheel. Laat u verrassen door het effect van Signage panelen en video’s. Er zijn verschillende thema’s mogelijk.

Foss Lumos CT/MR

Verander uw onderzoeksruimte in een spannende omgeving. Vergeet de steriel, witte, klinische omgeving en stel uw patiënten op hun gemak met Foss Lumos.

We projecteren beelden of films op CT/MR-toestellen om angst (zeker voor kinderen) tijdens dergelijke onderzoeken te verminderen. Dit zal ook een enorme impact hebben op het rendement van uw CT/MR-onderzoeken.

Foss Lumos Exciting Wall

Wanddecoraties in ziekenhuizen, op kantoren of publieke ruimtes dragen direct bij aan een prettige en sfeervolle omgeving. Door een kleine toevoeging op de muur kunnen wij er een Exciting Wall van maken!

FOSS Lumos Living Wall

De muur van uw onderzoeksruimte wordt omgetoverd tot een bepaald thema. Dit thema op zich is al een feest om te zien en varieert van een bosrijke omgeving tot het strand. Wij zorgen ervoor dat de muur tot leven komt door verschillende gebeurtenissen te projecteren die aansluiten bij het gekozen thema.

Interactive multimedia

Vergeet de steriel witte klinische omgeving, verander wacht- en onderzoeksruimtes voor patiënten in een ontspannende omgeving.

Producten bekijken

Healing environment

Kies een activiteit voor het bezighouden en afleiden van kinderen en volwassenen.

Producten bekijken

IT for healthcare

Ondekt onze IT-oplossingen voor radiologie diensten; uitdelen van medische beelden en rapporten via CD, DVD en internet.

Producten bekijken

CD/DVD & USB robots

Automatiseer uw CD-, DVD-, Blu-ray- & USB-output en afdruk dankzij onze robotische productiesystemen.

Producten bekijken

Support technique de qualité

Service & Support

  • Installatie
  • Hotline (van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u)
  • Onderhoudscontracten (interventietijd: 8u), inclusief preventief onderhoud
  • Opleidingen & coaching