Vertigo Interactivator®

Het interactieve hoogtepunt van uw promotietour

De InterActivator® is een mobiel projectiesysteem dat een “levende vloer” creëert, via magische en interactieve vloerprojectie. De InterActivator® is ideaal voor tijdelijke en permanente promoties voor reclame bij verkooppunten, lounges of clubs. De Interactivator kan ook worden ingezet op verschillende afdelingen in bvb rusthuizen. Het is een perfecte speeldoos voor interactief entertainment van kinderen in wachtkamers, speelruimtes of als een opvallende feature of design in elke ruimte.

De mobiele oplossing “plug & play” versie 2.0 is geoptimaliseerd met wielen en een zeer laag gewicht., Het is ideaal voor promoties en advertenties of tijdelijke evenementen. Het kan ook makkelijk verplaatst worden tussen afdelingen in bvb ziekenhuizen en rusthuizen.

De InterActivator® heeft geen dure plafondinstallatie nodig. Het kan eenvoudig woren aangesloten en gebruikt waar men maar wil.

Het beste van alles is dat het ook werkt in een lichtrijke omgeving!

Er zijn vele effecten en opties beschikbaar en bieden zo talloze mogelijkheden voor uw promotiedoeleinden. Hoge impact gegarandeerd – marktonderzoek bewijst een toename van het klantbewustzijn van meer dan 90% door het gebruik van de InterActivator®.

De voordelen:

  • “Plug & Play”: de InterActivator® is zeer eenvoudig te installeren.
  • Mobiliteit: De Interactivator® is mobiel en kan daarom eenvoudig worden gebruikt voor bijvoorbeeld promotionele evenementen op verschillende locaties. Te gebruiken in verschillende afdelingen van ziekenhuizen zoals geriatrie, pediatrie, revalidatie alsook op verschillende afdelingen van rusthuizen.
  • Klein formaat: De InterActivator® is klein van formaat, en neemt dus weinig ruimte in ondanks zijn performantie. Extra promotiemateriaal kan eveneens bovenop de doos worden geplaatst.
  • Effecten en games: De InterActivator® maakt gebruik van onze beroemde “Living Surfaces” software. Er is een enorme selectie van vooraf ingestelde effecten en interactieve games die u kunt aanpassen. Met uw eigen afbeeldingen, video’s en logo’s kan u uw eigen interactieve publiciteit maken.
  • Reclame-impact: Een ruimte met interactieve multimedia als promotiemateriaal heeft een veel grotere impact op het geheugen dan conventionele media.
  • Economisch: De InterActivator® is een kosteneffectief alternatief voor de dure plafondinstallaties die meestal worden gebruikt om interactieve vloeren te maken.

Vertigo Interactivator brochure EN

Fotogalerij