Onze partners

Trend-IT vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van hardware en software in de Benelux. We streven er steeds naar om samen te werken met bedrijven met een uniek aanbod die behoren tot de top in hun marktsegment.

Partners in de kijker

Vertigo

Vertigo Systems is gespecialiseerd in het creëren van digitale illusies met behulp van de nieuwste 3D virtual reality-technologieën. Vertigo biedt haar klanten exclusieve virtual reality-producties voor de gezondheidszorg, beurzen, musea, leisure, evenementen en vaste installaties (winkels, hotels, restaurants, enz.). De inhoud bestrijkt het hele spectrum, van interactieve games tot thematische omgevingen tot kunstprojecten.

FOSS logo

Foss

Van ingekleurde visjes tot hele muren die we tot leven laten komen; door onze digitale creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we uw (speel)ruimte en (wacht)kamers omtoveren tot fijne en innovatieve plekken.

Perennity

Oplossingen voor distributie, archivering en consultatie van medische beelden met een focus op patiënt en dokter.

Rimage logo

Rimage

Marktleider in high-end CD/DVD/Blu-ray (en binnenkort USB) productie- en duplicatiesystemen met thermische bedrukking.

Epson Discproducer

Toonaangevend producent van CD/DVD/Blu-ray productie- en duplicatierobots uitgerust met inkjet printtechnologie.

CMC pro logo

JVC Professional / CMC

Professionele optische media (CD, DVD, Blu-ray) met de hoogste kwaliteit verkrijgbaar op de markt (Taiyo Yuden productieproces).

Perennity AccessBox logo

Perennity AccessBox

Archivering, transfer en distributie van DICOM-beelden via het internet.

Dicomizer logo

Dicomizers

Converteer niet-DICOM-beelden, video-s en rapporten naar DICOM en importeer ze naar uw PACS.

Softneta logo

iMAGE Portal (powered by Softneta)

Delen en publiceren van radiologiebeelden via internet (Diagnostic grade – CE- & FDA-goedgekeurd).

Logo iQ

Image Information Systems

Uitgebreid aanbod aan innovatieve, budget- en gebruiksvriendelijke oplossingen voor medische beeldvorming: PACS, RIS, DICOM werkstations,… voor zowel lokale als web (teleradiologie) toepassingen, humaan en veterinair.

Praxtour logo

Praxtour

Praxtour biedt virtuele bewegingstherapie voor jong en oud in de gezondheidszorg. De beweegconcepten zijn te vinden in o.a. Verpleeg- & Verzorgingshuizen, Ziekenhuizen, Revalidatiecentra en de Gehandicaptenzorg. De virtuele beweegconcepten van Praxtour bieden een waardevol alternatief wanneer de gezondheidssituatie het niet toelaat om actief buiten te bewegen.

BeleefTV logo

De BeleefTV

De BeleefTV is een interactieve, mobiele activiteitentafel, speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Het spelen van stimulerende spelletjes, het luisteren van muziek en het ophalen van herinneringen brengt de bewoners van zorginstellingen dichter bij elkaar en hun omgeving.